Poppenschuurtjes biedt ook lint om te versieren

Dit soort lint wordt vaak gebruikt voor te knutselenVoor een ieder is onze website natuurlijk inmiddels wel bekend. Onze kernactiviteiten beslaan het maken en kopen van zelfgemaakte poppen. Vooral het maken van poppen zien wij nog altijd als een geweldige bezigheid. Maar om onze site voor nog meer mensen attractief te houden, hebben we ook besloten om nog breder in te zetten op knutselen en alles wat daarbij komt kijken. Je kunt het zo gek niet bedenken of er kan mee geknutseld worden. Denk aan lint om te versieren, maar ook hulpmiddelen als naald en draad, lijm en papier. Poppenschuurtjes biedt ook tips over lint om te versieren en andere mogelijkheden met lint.

Oubollig karakter

Over het algemeen heeft men een bepaald beeld over lintjes en activiteiten die je met lint kunt uitoefenen. Vooral het oubollige karakter wordt nogal eens genoemd door mensen die spreken over knutselactiviteiten met lint. Maar dat geeft eigenlijk wel aan dat deze mensen zich er nooit echt in hebben verdiept. Met lint is namelijk ontzettend veel mogelijk. De kers op de spreekwoordelijke taart kan je met lint op een leuk knutselwerkje zetten. Daarnaast is er natuurlijk ook lint om te versieren. In de komende alinea’s zullen we hieraan wat meer aandacht besteden.

Lint om te versieren

Want met lint kan je nog veel meer dan alleen knutselen. Wat dacht je van het opleuken van een bepaalde ruimte. Laat me een voorbeeld noemen. Stel dat uw dochter of zoon gaat trouwen en hij of zij doet dit op een speciale locatie. Allemaal leuk en aardig, maar om het decor iets meer glans te geven, moet er natuurlijk wel wat gebeuren. U kunt de ruimte in dat geval opleuken met lint. Mooie witte linten of lint in een willekeurige andere kleur. Ook is er op het internet en in de winkels in de stad lint verkrijgbaar dat in een bepaald thema valt in te delen. Denk aan speciaal lint voor Kerstmis.

Verjaardagen en lint

Vaak wordt lint ook gebruikt voor verjaardagen. Veel mensen versieren hun huis met vlaggetjes en lintjes. Ook al je een cadeau(tje) krijgt wordt deze vaak ingepakt met een leuk lintje. Soms zijn cadeautjes zo mooi ingepakt met lint dat het jammer is ze te openen.

Is lint te combineren met het maken van poppen?

Een logische vraag die op deze website gesteld mag worden is: ‘is lint te combineren met het maken van poppen?’ Op die vraag kan ik ontkennend antwoorden. Natuurlijk staat deze website voornamelijk in het teken daarvan, maar ons lijkt het juist leuk om ook wat andere disciplines van het knutselen in beeld te brengen.